2014. március 29., szombat

Captain Earth beszámoló

 Az aréna a Disney Resort mellett volt, szal mindenhol Mickey meg társaival volt tele a környék. Egyszer legalább jó lenne elmenni oda is, bár fikarcnyit sem érdekelnek T_T

Olyan 2000-en fértek be csak rá, és maradtak üres székek, a székem hátul volt, de ennek ellenére nagyon jól láttam, és tök közel volt a színpad.:P Hirtelen dőlt el megyek erre az eventre, és szerencsésen a 6000-es yenes jegyár helyett 1500ért sikerült bejutnom! ( egyrészt mert odaadtam a pamfletet, ami járt a jegyhez)
Levetítették az anime első részét, ami nagyon érdekes volt, az event végén pedig még a másodikat is. Nem spoilerezek, de megéri megnézni, magába szippant a történet, annak ellenére, hogy nekem sosem voltak kedvenceim a mechás animék, Kamiyának meg Miyunak annál inkább...
Kék inget és kék kardigánt viselt Kamiya, fehér nadrággal, aminak a szára fel volt hajtva, és kilátszott a bokája. (ezt mindenkinek elmondtam)
Múlthéten volt Kirafes, és Kamiya fáradtnak tűnt, a smink se tudta elrejteni a szarkalábakat a szeme alatt. Ennek ellenére Miyuval körbe-körbe szaladgált a színpadon :P
Nem sokat mondtak a sztoriról, se a karakterekről, mert nem mondhatták el a hivatalos vetítés előtt. Kis csalódás volt ez, helyette bemutatták az előforduló furcsa neveket, fegyvereket, ellenséget, de csak annyit mondtak amennyi a pamfletben szerepelt kb. Volt hogy szó szerint felolvasták....
Miyu a karakterét, Daichit úgy jellemezte egy rendkívül átlagos fiú, Kamiya meg azzal folytatta a saját karakterével, Teppeijel, hogy egy rendkívül nem átlagos fiú xD Egész végig egymást szadizták, aranyosak voltak. Miyuról megtudtam 4 éves korától kezdve "dolgozik", mint Mamo, egy színtársulathoz tartozott, ami révén nyáron mindig fellépésekre járt általános iskolás kora óta a nyári szünetekben. Mondta aztán amelett rendesen gyűrte a játékokat is, titokban hogy ne vegyék észre a szülei. Kamiya is megosztotta egy nyári emlékét, hogy egyfolytában könyvtárakba járt bicajjal, meg könyvesboltokba, néha a szomszéd városba. ( mikor ezt mondta hallottam mögöttem két lány azt mondta Ushiku.:)
A kis takarék pénzéből könyveket vett mindig, és az volt a legfőbb gondja tinikorában hogy ossza be a pénzét egy hónapban hogy elég legyen a könyvekre.
Mondta azt is meghallgatásra ment (Captain Earth), de voltak aggályai, hogy 39 éves fejjel el tud-e játszani egy 17 évest. Aztán megkapta az utolsó részig a forgatókönyvet,  szal tudja hova tart a sztori. Röviden arról szól, hogy a földlakók, meg az idegenek harcolnak egymással, Kamiya szavaival élve.
 Áprilistól rádiója is lesz, és ott helyben felvették az első részét. Még sosem voltam ilyenen, és nagyon élvezet volt látni, majd milyen jó érzés lesz visszahallgatni!
Volt egy olyan része, hogy felolvastak leveleket, égő, cikis emlékekről írtak, amiktől aztán megszabadultak, hogy kilőtték az űrbe, és az  anime egy bizonyos jelenetét használták erre.
Véletlenül ismeretlen embert szólítasz meg az utcán, akiről azt hiszed ismered, vagy rossz címre küldött mail.  Miyu mesélte mikor pont az anime forgatására ment a vonaton megszólította az előtte állót, aki maszkot viselt ( Miyu is, de ő ült), aztán végülis is nem ismerte, de maga ahogy ezt újra eljátszotta nem nagyon lehet leírni, csak megmutatni D:
Kamiya meg mesélte Suzunak írt mailjét véletlenül másvalakinek küldte, aki aztán visszaírta ezt nem Suzumurának akartad küldeni? xD Meg a a baseball sapka... még mielőtt divatba jött volna az egyenes kalapú ( nem behajlott ellenzős) vett egyet, hazament felpróbálta újra és rájött nem veheti fel az utcán a "teen" feliratú sapkát. Először japánosan ejtette ki a teen-t, és nem értettem xD
Miyu és Kamiya tényleg nagyon egymásra vannak hangolva, vicces ahogy egymással bánnak.
Ó, az egész  elején mikor a staff behozta a székeket, asztalokat elfelejtették odatolni a monitort eléjük, hogy ők is lássák a képernyőt. Mikor a lányok szóvátették Kamiya pattant, és már tolta is oda a monitort, Miyu is gyorsan megfogta,  és még ott mondták a lányok még egy kicsit errébb :D
De a legemlékezetesebb beszólása az volt Kamiyának részemről, mikor a cikis mail-felolvasó résznél a beküldő azt írta a levélben, hogy az X-nek szánt levelét, aki otaku fiú véletlenül másnak küldte el. Erre Kamiya azt kiáltotta felpattantva a székéből, hogy "Otaku hazukashikunai !"(Nem kell szégyenleni, hogy otaku valaki) Ezt nagyon megtapsoltuk, és nagyon jólesett Kamiyától.:)
Valamikor már nem emlékszem milyen beszólás miatt oda akart menni a női seiyuuhoz, akinek elfelejtettem a nevét, hogy húzza fel a szoknyáját. Kamiya-san, már színpadon is molesztálsz x3
Azt is mondta, hogy ahol lakik bérház nappalijában szokott gyakorolni énekelni, éjfél után mikor már azt hiszi nem jön be senki, de volt hogy bejöttek, és akkor egy érdekes mozdulatsort csinált, hogy ő most tulajdonképpen nem csinált itt semmit.
Egy levélben írták vonaton otome játákkal játszottak, és véletlenül kihúzódott a fülhallgató, és a következőket Kamiya olvasta fel direkt: " Okaeri!", "Zutto aitakatta" Aztán az lett belőle Miyu mondta mért nem ezzel köszönti a nappaliban a belépő emberkéket xD
Captain Earth forgatása úgy zajlik, hogy elöl áll Kamiya, aztán Miyu, Suzu és Maaya. A Suzumura házaspár, ráadásul volt egy csók-jelenete a karaktereiknek, és ekkor a forgatáson Kamiya megbökte Suzut, hogy etyepetye, mire Suzu Mi van?
Meg Maayát felmérgesítették azzal, hogy mindketten Miyut szadizták, Maaya-chan egy "Urusai"-t kiáltott rájuk.
Szal aranyos epizódokat hallhattunk, örülök elmehettem rá. Remélem nem ez volt az utolsó alkalom, hogy láttam Kamiyát, a nyár is itt van még!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése