2013. november 25., hétfő

11.24. DB Matsuri beszámoló


Misato no Kisai


Tegnap Misatoban voltam a DGS event-en, azaz a live viewing-jén, mert hogy lányoknak tilos volt a belépés rá. Kb.1000 fiúval volt tele a Misato Bunkakaikan, míg az élő közvetítést a mozikban 15000 lány nézte.
Délután 2 előtt értem Misatoba, feleslegesnek éreztem ennél korábban jönni, különben is csak a goods-ok miatt akartam korábban ideérni. Már akkor árulták őket, ahogy a mozik kinyitottak, mikorra odaértünk 4-re a misatoi moziba Yukival, már csak  a pólók maradtak, de szerencsémre Taka ( egy DearBoy ismerősöm) sorba állt nekem értük a helyszínen, és megszereztem mindet. ( még sorbaállni se lehetett  a lányoknak)
Ahogy megérkeztünk rögtön a helyszín felé vettük az irányt, útközben sok DearBoy-t láttuk, akik DGS pólót viseltek. Az épület előtt egy kisebb sor kanyarodott a goods-okért, volt rajtunk kívül még néhány lány, akik eljöttek megcsodálni a sok DearBoy-t, és hallottam, hogy hümmözték a fiúk "Na a DearGirl-ök".  Ilyen event-re még nem volt példa, legalábbis seiyuu-eventként, hogy csak fiúk válthattak jegyet rá, épp ezért is volt különleges és érdemelte ki a Kisai jelzőt, vagyis a "furcsa fesztivált". Láttam Hibiki cosplayt ( OnoD és HiroC),  Kouchou Yonagappát,és KaniC-t is. Nagyon akartam volna fényképet csinálni róluk, de egyedüli lányként nem volt bátorságom beszállingózni egy rakat fiú közé.
Furcsa érzés volt ott lenni, akkor már rég bent voltak Kamiyáék, de olyan kis picike volt az egész hely, hogy nehéz volt elhinni.
Míg vártunk a Mekiben egy csomó lány volt melletünk, aki a pamfletet olvasta.:P
Aztán végre bemehettünk, Twitteren Suwa-san írta készen állnak-e a lányok? ( mondtuk magunkban igen, épp eszünk a Mekiben xD)
A moziteremben elég sok üres hely volt elöl, mi középen ültünk jobbszélen.

Yagihashi Choujinjával kezdődött, kijött az ONO-D WILD alsógatyában a színpadra. Utána feltűntek a Harley Davidsonok, amiken OnoD és Kamiya ült. Eszméletlen jól nézett ki, öltönyben voltak napszemcsiben, nagyon hatásos belépő volt. Mondták ez volt a legdrágább kellék a színpadra :D
Leszálltak, és nyomban el is kezdték amiért összegyűlt a sok fiú, azaz megtanítani őket, hogy legyenek menők a lányoknál. Egész végig a menő-karartert játszották, amin hatalmasakat nevettem. Ismét rácsodálkoztam mennyire fantasztikus színészek!
A leckékhez leültek arra a vörös kanapéra, ami a GlowMyWay jacketén volt. Baromi jól nézett ki!
De már maga ahogy leültek az is fenomenális volt, meg ahogy ültek, meg ahogy néztek, és valahonnan előkerült egy borosüveg, amiből OnoD töltött Kamiyának ( nagy sikoly), aztán mondták szőlős fanta volt.x3
Felolvastak kitalált DearBoy leveleket, amikben a segítségüket kérik, hogy legyenek olyan menők.
Kamiya mondta az első lépés, hogy oda menjetek, ahol vannak lányok. Most jött rá akkor itt már eleve kizárt xD
Felolvastak egy 5 éves óvodás levelét. Kamiya pedig azt tanácsolta amíg van rá lehetősége gyakorolja a chuuchuu-zást ( mert iskolában már nem szabad xD). Mondta fogadok már mindannyian óvodásként csináltátok csak nem emlékeztek rá.xD OnoD kicsit aggódott mire tanítja az 5 éves gyereket.
Aztán még egy lecke: mi az, amit feltétlen mindennap csináltok mint moteOtoko(=menő)?
Kamiya az üvegfényezést- mondta, alkohol=szív, így mindennap a szívét fényezi még szebbre.
OnoD pedig..... egy leírhatalan mozdulatsort csinált, aminek a végén az lett felhúzta a nadrágja szárát, és wolálá, ismét leborotválta a lábát. Már egy ideje nem mutogatta, hiányzott.:D
Kérdezték ki csinálta, és jópáran magasba emelték a kezüket xD Kamiya mondta undorítóak vagytok LOL
Kamiya még mondta fürdés közben MonHan-ozik ( Monster Hunter PSP játék), persze OFFLINE!
Azon kívül természetesen Online. Sokat röhögött ezen Kamiya, jaj de édes volt!
A következő BroCon volt.  Otomés fiúkarakteren mutatták be, milyennek kell lennie egy menő pasinak, és a választás  rá esett, talán nem véletlenül, hiszen aznap volt BroCon event Tokyoban.:) Kamiya Juli-hangnemben is beszélt, aztán vki bekiabált vmit a közönségből, erre Kamiya Juliként mondta "Nanda?"(Mi az?) "Ore no na kiyasuku yobuna!"( Ne szólj hozzám ilyen hangnemben) Irtózatosan falnivaló volt Kamiya.
Végigmentek a karaktereken, és direkt félreolvasták a nevüket. Így lett Kanaméből You, vagy Louisből Ryuuji. Hozzáfűztek olykor a seiyuu-ikhoz valamit, poénos epizódokat, pl. hogy KENN milyen aranyos, Kamiya nem egyszer mondta neki milyen jó felépítésű az arca LOL Meg hogy a karakterek hasonlítanak a seiyuuikhoz. Annyira szeretem az ilyen történeteket hallgatni, mikor egymásról beszélnek :P
Aztán előhoztak egy nagy táblát, és hogy a nem-menő fiúk is megértsék mi a BroCon karakterek menőségének kulcsa, készítettek egy dalt. A dal eredeti, a dalszöveget pedig ott helyben "találták ki", persze már előre megírták csak úgy csináltak mintha improvizáltak volna. OnoD nem egyszer sandított hátra segítségért, halálos komoly arckifejezéssel.
Így kell elképzelni a szöveget ( egy része):
1.szülött
2.szülött
....
5.szülött (Azusa) Furo de daihon check ( Fürdés közben a forgatókönyvet tanulja)
6.szülött (Tsubaki) Dettó ( mindkettőt Kamiya írta, mondta az egyik dramaCD-ben benne volt! És amúgy tényleg, tisztán emlékszek arra a jelenetre)
8.szülött (Louis) Kayui tokoro nai desuka? ( Nem viszket valahol?) Ezt is Kamiya találta ki, a jórészét amúgy ő írta, nem nagyon hagyta OnoD-t érvényesülni, a végén a refrént is vele íratatta fel.
10.szülött (Iori) Tank-topos Namikawa-kun
13.szülött (Wataru) Omaera wo bukkoroshitai desu ( Mindannyiótokat kinyírlak!) És jött Shingeki jópár percig, meg a Jaegerezés, OnoD is beállt a sorba, és nekiállt Erwinként beszélni. Kamiya meg mondta Leviként "Warukunai" *A*

Aztán kész lett, és elénekelték 1x a közönséggel. Nagyon élvezet volt ennyi féle animéről hallani egyszerre, és még folytatódott a műsor.
Míg átöltöztek levetítettek videókat DGS-ből, most a Soiyás részeket. Az előadás második részében is vetítettek videókat, és akkor is Soiyás vidiket, annyira kész lett mindenki tőle(értsd már annyit röhögtem megfájdult a rekeszizmom xD), hogy Twitteren trend lett Soiya, és asszem Yukitól is mikor búcsúzkodtam Soiya ne-vel köszöntem el, plusz mikor a műsor végén a "Vissza Vissza" ment helyette SoiyaSoiyát kiabáltak a fiúk is, meg mi is.
Gondolom semmit nem mond annak, aki nem hallgatja a rádiót,  de talán kedvet csinál, hogy belekukkantson.

Soiya után jött Garusuta Ojisan.  Ő Kamiya egy DGS altereegója, ahogy Soiya is egy DGS alterego. A DB Matsuri sapkát viselte ( amit Kamiya tervezett), és whiskyt iszogatott végig, amiből lelottyant egy kevéske a padlóra. Fel akarta nyalni, de OnoD 2x is megállította, hogy legyen már emberi tartása LOL
 Átment 50 évesbe, és megsúgta mi lesz jövőre az otome piacon a menő. Pl. egész teste sebes, vagy csak a nyaka fáj, vagy éppenséggel a rúd.
Rúd?
Jött az élő OnoD meghallgatás a Rúd szerepére. Hoztak egy nagy rudat ( ami kanyargós volt, máskülönben erősen másminek nézett volna ki xD)
Mit ne mondjak, elég undi volt, de OnoD mindent kihozott belőle, amit emberileg lehetett.:)
"Akumademo bou desu kara"( a híres Sebaschan mondás is elhangzott rúd formájában)
Még folytatódott volna a kínzó meghallgatás, ha nem toppan be Kamiya immár Kamiyaként, OnoD nagyon hálás volt, hogy jött, mert már azt hitte ha tovább folytatódik kirúgják ezért a Mausu Promotionból (ahol dolgozik)

Ezután jött a titkos vendég. Filóztunk rajta kit hívhattak el, talán Yucchit, nagy Yuukyant? De végülis az illető nem ember volt, hanem DGS egy másik kitalált karaktere: Hamaa-chan! Ő volt az EGYETLEN nő a teremben, több féle életnagyságú babája is volt, különböző pózokban. DGS-ben Kamiya szerelmet valott neki, de dobta, és most OnoD és a Boy-ok biztatására újra próbálkozott.
Hamaa-chant nagyon szeretem, nem emlékszem ki volt a seiyuuja, de örülök nem jött fel a színpadra. Leült(ették) Hamaachant egy padra, és keserves harc árán sikerült leülnie mellé, De csak ezután kezdődött az igazi küzdelem a kegyeiért. Olyan Legyen Ön is Milliomos féle játék kezdődött, OnoD volt a kerítőjük, és feltett kérdéseket, és adott 3 féle választ, amikből 2 normális volt, a 3. mindig valami abszurdság. Ha eltalálta Kamiya melyik válasznak örülne Hamaachan, akkor mindig közelebb ülhetett hozzá. Leginkább a 3.válasz volt a helyes, de az utolsónál bajban volt. A kérdés az volt, mi fogta meg legjobban Kamiyát mikor először látta Hamaachant, és végül azt mondta egyik válasz sem jó, mert őszintén legjobban a hangja tetszett neki. Ettől Hamaachan teljesen elpirult, és következő jelenet, hogy menyasszonyi ruhában áll Kamiya mellett. Itt végül szerelmet vallott Kamiya neki...... de megint elutasította! ( mert nyitva volt a sliccere, amióta leült a padra mellé!) OnoD próbálta vigasztalni, hogy majd 3x-ra sikerülni fog. :D

Itt jött a 2.Soiyás videó, aztán ....
MOB!!!!!!
(MOB= Masochistic Ono Band)
Budoukanban debütáltak, és visszatértek!
A setlist nagyjából:  Dirty Agent, Dear Girl wa nemuranai, Say Your Name
( OnoD és Kamiya egymásnak odatartotta az álló mikrofont)

Elmondták ki volt az a nő, akit sosem tudnak elfelejteni életükben.
Kamiya: Hamaachan~ ( és Dr peppert iszik)
Chankochan a legfinomabb malachús nevére emlékezett.

Soiyára jött a ráadás dal, ami DB Matsuri themesong-ja: az Otoko Raphsody!!

A legvégén pedig egy nagy bejelentés: 2014. Február 15-én az új DGS mozifilm kerül a vászonra, Ace of Asia címmel!!
A helyszín HongKong, most már tudjuk miért voltak nyáron ott, erre senki nem gondolt!





Nagyon élveztem minden pillanatát, ismét rájöttem milyen fantasztikus színészek együtt, és sosem fogom elfelejteni ezt a napot. Különösen szerettem hogy a DGS Famiglia összegyűlt, nemcsak Kamiya és OnoD, hanem Suwa-san, Yagihashiék is. A moziban végig csápoltunk, és sikongattunk, valakik még penlight-ot is lengettek, nagyon szép volt.  Bevonták a mozis közönséget is olykor, a legvégén meg mondta Kamiya "Hallottam a sikolyotokat idáig"Awwww
Várom nagy szeretettel a mozifilmet, és mivel nem énekelték el az új CD-ről a dalokat merem remélni egy közeledő event-re tartogatják.
Soiya!


Poszter, Pamflet és a mappák
SEXY ( vaselinnel érték el a nedves hatást)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése