2013. november 27., szerda

Levi Spinoff chap1



Összefoglaló:

A prológusban megtudtuk van két társa, akikkel együtt dolgozik,  a palota földalatti részén. Arról álmodoznak  egyszer kijutnak a falon túlra. Manőverfelszerelésük van mindhármójuknak. Összetűzésbe keverednek a bűnözőkkel útközben, de könnyen legyűrik őket. Levi gyönyörű mutatványa látszólag felkelti Erwin érdeklődését, aki álca alatt végignézte a csetepatét. Levi észreveszi a Szabadság szárnyát, és Erwin sejtelmes mosolyát.

Chapter1

844-ben járunk. 6 évvel Levi és Eren találkozása előtt, abban az évben mikor Mikasát megmentette Eren a bűnözőktől.
Leviék észreveszik valakik követik őket. A Kenpeidan-ra( Akik a palotát védik) gondolnak, de nem sokra rá kiderül túl jók ahhoz, hogy azok legyenek. A Felderítő egység az.
Wall Sinan belüli, a palota rész csupa fényűző épületekkel van tele, a legbiztonságosabb terület, elvileg. Viszont amilyen gazdagság van a felszínen, a palota földalatti részén a sötétség az úr. Eredetileg azért építették ki a földalatti rész, hogy legyen menedékhelyük az óriások elől, de mivel soha nem használták a bűnözők költöztek be, ahova senki nem meri betenni a lábát, így teljesen szabad kezet kaptak.
Néha bemerészkednek ugyan a Kenpeidan tagjai, de hamar elintézik őket Leviék. A lány neve Izaberu, a fiúé Faaran. Levi a vezetőjük.
Ahogy észreveszik, követik őket próbálják lerázni, de Levi szerint ők nem a Kenpeidan, mert ahhoz túl jól mozognak a manőverfelszereléssel. Hogy megbizonyosodjon egy kanyargós részhez vezeti őket, ahol észreveszi a Szabadság szárnyát, és egyben Erwint.
A társaival tudják óvatosnak kell lenniük, mert ha elfogják őket elkobzik a felszerelésüket. Ezután Levi egy nagy tehetséget igénylő, keskeny részen halad végig, visszanéz, de látja nem követi senki. Azt gondolta túlfilózta, és mégse olyan kemény fából faragták a Felderítő egységet, de hirtelen nekiütközik Mike, aztán Erwin is felbukkan, és kiüti Erwin Levit. De nem hagyja annyiban, neki akar rohanni Erwinnek, de látja elfogták a társait. Kérdezi Erwin kicsoda, honnan van a felszerelése, és ki tanította nekik hogy kell használni. Egyikük se akar válaszolni, ezért Erwin mondja akkor más módszerhez kell folyamodjon, ha szép szóval nem megy. Mike kezelésbe veszi, de még így se akar beszélni Levi. Mondja Erwin ha nem fog a társai következnek, és erre végre megmondja Levi a nevét.
Erwin üzletet ajánl. Elnézi minden büntettüket, ha cserébe beáll Levi a Felderítő egységbe. Levi igent mond, mert nincs más lehetősége.



Nem tudom hogy fogom kibírni a következő fejezetig...




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése